Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá! – Julian Draxler elkelt 36 millió euróért!?

Pont a minap beszélgettünk róla a szerkesztőségben, hogy Julian Draxler mekkora lendülettel és hírrel érkezett meg a Shalke 04 első csapatába, ahhoz képest pedig még mindig megtudták tartani őt a kékek! Ezidáig, ugyanis úgy fest, hogy itt a gelsenkircheni karrier vége! 

Julian Draxler, VfL Wolfsburg

Tegnap este látott napvilágot a hír, miszerint a 20 esztendős bal oldali szélső az utolsó napon aláírhat új csapatához, ami pedig még meglepőbb, hogy Németországon belül az egyik riválist erősítheti majd. Valószínűleg a történet már pénteken is előrehaladott volt, amikor is a Schalke 04 a Wolfsburg vendége volt, Draxler akkor még hazautazott a csapattal, most azonban már Wolfsburgban tréningezik.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Ezt persze a Schalke megpróbálta letagadni (nem is értjük. hogy miért), de egy szemfüles fotós a Wolfsburg edzésén elcsípte a válogatott játékost, ahogyan ez a képen is látható. Nyílt titok, várhatjuk a hivatalos bejelentést!? A hírek szerint a 22 millió euróra taksált szélső 36 millió euróba kerül, a felek pedig már túl is lehetnek a megállapodáson. Mármint a klubok…!

Ez meg sem kottyan a Wolfsburgnak, mely 75 millió eurót tehetett zsebre De Bruyne eladását követően. A kérdés az, hogy lesz-e még egy nagy dobása a “Farkasoknak”!?

IDŐ KÖZBEN HIVATALOSSÁ IS VÁLT!

Őszi Ádám