Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Célkeresztben az angol válogatott támadó!

A Thomas Tuchel által vezetett Borussia Dortmund csatárt igazolna. Habár gólok tekintetében nem áll rosszul a csapat, a cserepad arra a posztra igencsak foghíjas. A vezetőség azonban ezt a gondot egy angol válogatott támadóval oldaná meg.

jamie-vardy-leicester-city_3336891

A Daily Star információ szerint a Dortmund lecsapna a Leicester City angol válogatott csatárára, nevezetesen Jamie Vardy-ra. A 28 éves labdarúgó vezeti a Premier League góllövőlistáját, 11 bajnokin eddig 11 találatig jutott.

A BVB nem áll rosszul a gólszerzés terén, hiszen Aubameyang, és Reus is ontja idén a találatokat. Azonban a cseresor támadó poszton nem éppen mondható el túl bőnek, hiszen Adrian Ramost kivéve nagyon nincs más játékos, aki adott esetben képes helyettesíteni e két játékos, ha sérüléssel(Reus esetében az utóbbi években megszokott), netán eltiltottak vagy éppen csak pihentetni szeretné őket Tuchel. Ebből a szempontból Vardy tökéletes választás lehet.

Az angol csatár 2014 óta rúgja a bőrt a Premier League-be, 45 mérkőzésen eddig 15 gólt szerzett, a Leicester Cityhez azonban 2012-ben igazolt. Az idei találataiból bevette többek közt az Arsenal, és a Southampton kapuját 2 alkalommal, a Crystal Palace és a West Brom ellen pedig győztes gólt jegyezhettek fel a neve mellé. A transfermarkt 4,2 millió fontra becsli az átigazolási értékét.

Képforrása: www. skysports.com

Németh Boldizsár