Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iker Casillas a jövőjéről beszélt

A spanyol válogatott labdarúgó szeretné kitölteni 3 éves szerződését a Portónál, azonban visszavonulás előtt szeretné kipróbálni magát az Egyesült Államokban is.

iker-casillas-fc-porto-valencia_13mivtaujzhep1kcgmco4x6rft

Iker Casillas nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy egyszer ő is az MLS-ben folytassa karrierjét, azonban szeretné kitölteni portói szerződését. Casillas élvezi az életet a portugál bajnokságban azután, hogy távozott a Real Madrid kötelékéből 25 esztendőt követően. A 34 éves spanyol válogatott labdarúgó egy harmad opcióval rendelkező szerződést írt alá a két éves megállapodás mellett, és mivel boldog Portóban várni kell az Egyesült Államokba való szerződésre.

“A játék sokat nőtt, és ez zseniális. Szeretnék ott játszani? Miért ne? Aláírtam egy három éves szerződést, és ezt szeretném kitölteni.  Portó számomra új kihívást jelent és remélem, hogy tudom teljesíteni az elvárásokat egy ekkora klubnál.”

Iker Casillas már 18 éves korában a Real Madrid első számú kapusa lett. Összesen 16 szezont húzott le a felnőtt csapat játékosaként, ezalatt 725 tétmérkőzésen léphetett pályára. Nemzetközi és spanyol földön egyaránt megnyert minden, amit egy Real szintű csapattól elvárnak. Ami a spanyol válogatott illeti 2000-ben mutatkozhatott be, azóta is ő számít az első számú portásnak. Eddig 164 meccsen kapott esélyt hazája válogatottjában, amellyel két Eb-t és egy Vb-t nyert meg.

Képforrása: www.goal.com

Németh Boldizsár