Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtöltenék a valenciai stadiont

A Spanyol Kupában ma este rendezik a Valencia-Barcelona elődöntő párharc visszavágóját, ami előreláthatóan nem sok izgalmat tartogat majd.

Kép: staantribune.nl

Kép: staantribune.nl

Mivel egy hete 7-0-ra tudott nyerni otthon a Barcelona Suarez 4, illetve Messi 3 góljának köszönhetően, ezért gyakorlatilag eldőlt a továbbjutás.

Ezen túl van más baja is a Valenciának: a csapata a bajnokságban már hónapok óta nyeretlen és egyre hátrébb csúszik a táblázaton. A játék pedig tán még ennél is rosszabb.

A kinevezett Gary Neville úgy tűnik, nem tudja megoldani a problémákat és ezt a szurkolók sem hagyják szó nélkül. Jelen állás szerint elég foghíjas lesz majd ma este az amúgy félelmetes Mestella Stadion.

A szervezők a klub részéről megpróbálnak mindent megtenni, hogy a szurkolók minél nagyobb számban jelenjenek meg a mérkőzésen – a hírek szerint ingyenes lesz majd a belépés.

A vendégekkel kapcsolatos adalék még az estével kapcsolatban, hogy jó formában vannak: minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen keresztül maradtak veretlenek és beállították a Guardiola-féle Barca 2010/11-es rekordját.