Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Célkeresztben a Nice középpályása!

Angol értesülés szerint az Arsenal szívesen tudná soraiban a Nice középpályását. A francia klub a vártnál tán sokkal jobb szezont fut, de ez köszönhető annak is, hogy rengeteg az egyénileg is jól teljesítő játékos. Nos, az “ágyúsok” által kiszemelt labdarúgónak lesz még hova fejlődnie. 

Nice-playmaker-Vincent-Koziello

Az Arsenal szeretné leigazolni a Nice tehetségét, nevezetesen a Vincent Koziellot – állítja az Express. Az “ágyúsok” mellett állítólag az AC Milan is szívesen látná az ifjú franciát, így komoly küzdelmet kell vívniuk egymással, ha megakarják szerezni a nyári átigazolási piac folyamán. 

Vincent Koziello a tavalyi kiírás során mutatkozhatott be a Nice felnőtt csapatában. A francia középpályás természetesen fokozatosan kapott lehetőséget, majd az idei szezonra alapemberé vált. Az ifjú labdarúgó eddig minden frontot egybe véve 33 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 3 találatot és 3 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. A transfermarkt egyébként 3,75 millió fontra becsüli az átigazolási értékét. Jelenlegi állomáshelyéhez 2018 júniusáig köti szerződés. 

Képforrása: www.allsoccerplanet.com

Németh Boldizsár