Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Gólgazdag meccsel indult a forduló – VIDEÓ

A La Liga 24. fordulójának első meccsén a Gijón hazai pályán fogadta a Rayo Vallecanót. A fordulatos, négy gólt is hozó meccsen végül 2-2-es döntetlen született.

14553125442796

Sporting Gijón – Rayo Vallecano 2-2 (2-1)
Gólszerzők:
Guerrero (5.), Hallilovic (45.) ill. Miku (39.), Jozabed (58.)

Mindkét csapat a kiesés ellen küzd, azonban egyikről sem mondható el, hogy rossz formában lett volna az elmúlt hetekben. A meccset a hazaiak kezdték aktívabban, és az 5. percben Guerrero révén megszerezték a vezetést – a játékos a vendég védelem hibáját használta ki, és közelről magabiztosan a kapuba lőtt. A Rayo egyenlítő góljára egészen a félidő hajrájáig kellett várni. A 39. percben egy szép kontra végén Miku révén 1-1-re módosította az eredmény a vendég csapat. Azonban még az első negyvenöt percben válaszolni tudtak a hazaiak, és Hallilovic góljával 2-1-re vezettek az első félidő végén.

A második félidőre csak egy fól jutott. Az 58. percben Jozabed használta ki a Gijón védelmének a bizonytalanságát – találatával a Rayo idegenben szerzett egy pontot. Összességében egy jó iramú meccset játszott a két csapat. A Gijón inkább a kontrákra fektette a hangsúlyt, míg a Rayo a labdatartást preferálta. A tabellán továbbra is egy pont a különbség a két együttes között. A Rayo 24, míg a Gijón 23 pontos.

A mérkőzés góljai:

https://www.youtube.com/watch?v=o85iVQJ7vkQ