Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Célkeresztben a Villarreal védője!

Német lapértesülés szerint a Bayern München a Villarreal játékosával erősítheti meg a védelem oszlopát. A “sárga tengeralattjárók” labdarúgóját Pep Guardiola utódja, azaz Carlo Ancelotti látná szívesen a hátsó alakzatban. 

Mateo-Musacchio

A Bayern Münchenben folytathatja pályafutását a Villarreal védője, nevezetesen Mateo Musacchio, akit Carlo Ancelotti látna szívesen a csapatban – állítja a Sport Bild. Az argentin labdarúgó szerződése 2018 júniusáig szól, így valószínűleg busás összeget kell fizetnie a bajoroknak, ha megakarják szerezni a játékjogát. 

Mateo Musacchio a River Plate csapatánál kezdte meg profi pályafutását. Európába 2009-ben került, azon belül is a Villarreal kötelékébe. A spanyol klub színeiben először a tartalékok között szerepelhetett, majd 2010 februárjában debütálhatott a felnőtteknél. A 2010/2011-es kiírástól kezdve a “sárga tengeralattjárók” egyik oszlopos tagjának számít, viszont az utóbbi időszakban rengeteg komolyabb sérülést szenvedett. Minden frontot egybe véve 212 mérkőzésen léphetett pályára. Az argentin válogatottba 2011-ben hívták be, ahol összesen 3 találkozón kapott lehetőséget. Musacchio egyértelműen oda tartozik a La Liga legjobb belső védői közé, akit az elmúlt években szóba hozták többek között a Barcelonával is. A transfermarkt egyébként 6,75 millió fontra becsüli az átigazolási értékét. 

Képforrása: www.mirror.co.uk

Németh Boldizsár