Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba és újra az ő jövője

Mino Raiola a Juventus sztár Paul Pogba menedzsere (is) a csütörtöki napon a játékos jövőjéről és a lehetőségeiről beszélt. 

foot-reader.com

foot-reader.com

A 23 éves középpályást, még 2019-ig köti szerződés a “Zebrákhoz”, de a lehetőségek tárháza van előtte a jövőével kapcsolatban, ám ahogy az ügynök Raiola elmondta, az itt maradás is az egyik opció, méghozzá nem is az utolsó:

“Természetesen semmi nem változott az elmúlt évekhez képest, rengeteg érdeklődő van Paul iránt, de jelenleg most a játékosom és a Juventus között nagyon nagy az egyetértés.”

“Ha nem jön be semmi olyan ajánlat, akkor Paul maradni fog a csapatnál, mivel itt nagyon boldog. Mi több új szerződést is aláírhatunk.”

“Engem is meglepett , ahogy játszik az elmúlt pár évben az elképesztő. Eddig is tudtam, hogy tehetséges, de most már egy igazi ütőkártya. Ő egy bajnok.” – fejezte be Raiola a Pogbara irányuló diskurzust.

Úgy fest, nagy az egyetértés a játékos, az ügynök és a klub között, ám tudjuk, hogy Raiola nagy játékos, így szinte biztos, hogy Pogba ismét a nyár egyik slágertémája lesz átigazolási fronton. A játékosért nem mellesleg a PSG, Barcelona, Chelsea és Manchester City kvartett érdeklődik.