Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Torres vérszemet kapott

Tegnap este drámai körülmények között harcolta ki a továbbjutást az Atlético Madrid együttese, a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágón. A spanyol gárda idegenbeli veresége ellenére jutott tovább.

torresVSbayern001 citizen.coza

Hajszálon múlt az Atlético túlélése, ám a kezdeményezőbb Bayern hiába rohamozott lelkesebben, végül idegenben lőtt több góllal Diego Simeone tanítványai jutottak a sorozat döntőjébe.

Fontos gólt szerezhetett volna a vendégek mezében Fernando Torres, ám a lassacskán veteránnak számító csatár kihagyta a rábízott büntetőt. A hibája ellenére azonban a világ-, és Európa bajnok játékos nagyon lelkesen nyilatkozott a győzelemmel felérő vereséget követően:

„Nem lehet mindig úgy játszani, hogy mi is nyerjünk. De ez egy szép szenvedés volt. Oblak nagyon fontos volt nekünk. Ez elég nehéz meccs volt, de nyertünk, és azt akarjuk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Ez a csapat most már készen áll rá.” – fogadkozott Torres, az AS riporterének.

Az, hogy melyik csapat lesz a milánói fináléban a „Matracosok” ellenfele, kiderül a mai Real Madrid – Manchester City mérkőzésen.

Balogh József