Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pique: “Remélem visszatér az Inter és a Milan”

A Barcelona belső védője nemrégiben nyilatkozott pár újságírónak és az ilyenkor szokásos kérdéseket követően megosztotta a véleményét Olaszország két hanyatló óriásának, az Internek és a Milannak a jelenlegi helyzetéről. Leszögezhetjük, hogy nem csak Pique, de a labdarúgás világának népe is így érez. 

Kép: skysports

Most már teljes biztossággal ki lehet jelenti, hogy Milánó egyik nagy klubja sem fogja képviseltetni magát és ezzel együtt Olaszországot a soron következő Bajnokok Ligája szezonban. Igaz, szintúgy mindketten még indulhatnak az Európa Ligában, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz és hozzájuk legfőképpen, akkor a BL-ben kellene vitézkedniük. Pique így gondolt rájuk:

“Egy nagyon nehéz időszakon mennek most keresztül. Remélem mihamarabb visszatérnek. Mind a két csapat világszintű presztízzsel és illusztris történelemmel rendelkeznek. Szeretek ellenük játszani, hiszen nemzetközi szintű csapatok és San Siro atmoszférája mindig fantasztikus. “

Rövid ám jól hangzó kis beszéd. Kis élcelődésként jegyzem meg, hogy anno az Inter ellenében nem biztos , hogy ugyan ezt nyilatkozta volna, de az már rég volt természetesen.

Borbély Szabolcs