Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Vignjevic hosszabbított

Tegnap Teodoru Vaszilisz szerződésének meghosszabbításáról adhattunk hírt, a mai napon pedig újabb csapat jelentette be, hogy ki fogja irányítani a következő szezonban. Továbbra is Nebojsa Vignjevic marad az Újpest FC vezetőedzője, adta hírül a klub hivatalos weboldala az ujpestfc.hu.

www.vidi.hu

www.vidi.hu

A mai napon 3 évre meghosszabbította, nyáron lejáró szerződését a szerb edző és segítője az erőnléti edző Milos Bogicevic. Korábban már több klubbal összeboronálták az Újpesten sikeresen dolgozó vezetőedzőt, hisz télen az angol Charlton érdeklődéséről lehetett hallani, az elmúlt hónapokban pedig a Videotonéról. Székesfehérváron a héten jelentették be, hogy nem Horváth Ferenc lesz a szakmai munka felelőse a következő szezonban, s korábban Újpesten sikeresen dolgozott együtt Vignjevic és a Vidi sportigazgatója Kovács Zoltán. A mai bejelentéssel ezen találgatások is elhaltak, hogy esetleg Vignjevic Székesfehérvárra szerződne.

www.ujpestfc.hu

www.ujpestfc.hu

Szintén az Újpest honlapján jelent meg, hogy Balogh Balázs szerződését is meghosszabbították. Arról a hírek nem szólnak, hogy hány évvel tolták meg a nyáron lejáró kontraktust. Igaz korábban azt lehetett tudni, hogy a klub szeretné  az eddigi szerződésben lévő 2 éves opciót érvényesíteni, valószínűleg erről lehet szó. Balogh korábban többször kijelentette, hogy nyáron külföldre szeretne szerződni.

Endrődi Dávid