Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

70 milliót adnának a fiatal csatárért!

A spanyol COPE információ szerint az Arsenal újabb csatár után érdeklődik, és már be is jelentkezett a fiatal spanyol válogatott csatárért, Alvaro Moratáért. 

morata

 

Forrás: yahoo.com

Egyre biztosabbá válik, hogy Alvaro Morata a nyáron elhagyja a Juventust. A hírek szerint a Real Madrid élni fog a visszavásárlási opcióval és visszaveszik Moratat, de utána szeretnék egy még magasabb összegért továbbadni. Több csapat is érdeklődött iránta, és a legújabb pletykák szerint az Arsenal mindenképpen meg akarja szerezni a spanyol csatárt, ezért pedig hajlandóak lennének 70 millió eurót letenni a Real Madrid elé, hogy mindenképpen az övék legyen a játékos.

Morata nem mondhatnánk , hogy termelte a gólokat a Juventusban, de eldöntött néhány fontos mérkőzést. Legutóbb a Coppa Italiát nyerte meg csapatának, amikor a 108. percben csereként beállva az első labdaérintéséből gólt szerzett, de tavaly is miatta jutott be a Juventus a Bajnokok Ligája döntőjébe. A 23 éves csatár idén 42 tétmeccsen 12 gólt és 12 gólpasszt jegyzett, ami nem a legkiemelkedőbb, mégis szívesen fogadnák a legnagyobb európai klubok. Emellett Vicente Del Bosque szövetségi kapitányt is meggyőzte, mivel olyan nevek előtt került be a spanyolok utazó keretébe, mint Fernando Torres vagy Diego Costa.

Szigeti Andrea