Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emery a Real keresztüzében! – sajtóhír

A Sky Sports Italia szerint Florentino Perez azt üzente a Sevilla edzőjének, hogy ne nagyon tervezzen a Sevillával addig, amíg le nem játszották a Bajnokok Ligája döntőjét. 

unaiemery-cropped_17miib59ioo8714kvhbyknm2dk

Forrás: fourfourtwo.com

Még nem született döntés a Real Madridnál abban, hogy a következő szezonban is marad-e Zinedine Zidane a csapat élén, ezért a kérdés megválaszolását átrakták a BL döntő utánra. A francia januárban vette át a menesztett Rafael Benítez helyét a csapatnál és úgy tűnt, hogy kifogja tölteni a hátralévő két évet a szerződéséből, de ha veszítenek az Atlético Madrid ellen Milánóban, könnyen lehet, hogy ez a búcsút jelentheti Zidane számára.

A Sky Sports Italia értesülései szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Perez azt üzente a Sevilla edzőjének, Unai Emerynek, hogy ne tervezzen még a csapatával a Bajnokok Ligája döntőjéig. Emery idén is megnyerte csapatával az Európa-ligát, és a BL döntő elvesztése akár egy meghívó is lehet a spanyol tréner számára Madridba. Emerynek 2017-ig szól a szerződése, de akár ezt meg is hosszabbíthatják az Európa-liga győzelem miatt.

A Real Madrid játékosai Zidane kinevezés óta csak jókat mondtak a francia mesterről. Szombaton nem csak a BL trófeáért harcolnak, de az edzőjükért is, mivel ők is azt szeretnék, hogy maradjon.

Szigeti Andrea