Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – július 7.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb híreit.

hirozon

Barcelona: a katalán alakulat spanyol értesülések szerint a rivális Atletico Madridtól igazolná le a belga Yannick Ferreira Carrascot.

Dortmund: a Bundesligában szereplő dortmundiak szerződtetni kívánják a Real Madrid horvát középpályást Mateo Kovačičot 25 millió fontért.

Juventus: a Corriere dello Sport információi szerint a Juventus kolumbiai játékosa Cuadrado szeretne a torinóiakná maradni. A játékos az elmúlt szezont a Juventus csapatában töltötte kölcsönben. A játékost a Chelsea 24 millió euróra árazta be.

Chelsea: a londoniak új trénere Antonio Conte mindenképpen megtartaná spanyol védőjét Cesar Azpilicuetát. A játékos iránt a PSG, Manchester United és az Atletico Madrid is érdeklődik

Liverpool: újabb kérője akadt a vörösök belga támadójának, Christian Bentekének. Legújabban a West Ham csapata szeretné szerződtetni a belga válogatott játékost. További hír a vörösök háza tájáról, hogy Jürgen Klopp nem tart igényt Jorden Ibe szolgálataira és máris egy 15 milliós ajánlat futott be a játékosért a Bournemouth csapatától.

Tottenham: az angol bajnokságban szereplő Spurs csapata 25 millió fontért szerződteti a Newcastle holland játékosát Wijnaldumot.

Lyon: máris megtalálta Umtiti utódját a francia Lyon, ezúttal Emanuel Mammanát szerződtették a River Plate csapatától. Részletek itt.

Middlesbrough: a Premier Leauge újonca hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a rutinos Victor Valdest. Részletek itt. 

Forrás: goal.com, skysports.com, Corriere dello Sport