Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Végre debütált Enzo Zidane!

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane végre bedobta a mélyvízbe legnagyobb fiát, Enzot. A 21 esztendős karmester első alkalommal lépett pályára hivatalos meccsen a „Királyiak” felnőtt csapatának mezében.

enzo001 www.zimbiocom

Enzo Zidane úgy tűnik, hogy nem a legkorábban érő típusok közé tartozik, és az sem könnyíti meg igazán berobbanását a világ futballjába, hogy a Real Madridnál próbálkozik. És a név, ami komoly terhet rak a vállára: Zidane.

A legendás „Zizou” legidősebb gyermeke azonban az edző apuka szerint végre megérett a debütálásra, ugyanis a Paris Saint-Germain elleni International Champions Cup találkozón egy teljes félidőt kapott a bizonyításra. Igaz, Zidane jr. nem igazán tudott élni a lehetőséggel, ugyanis mestere a második játékrészben a 4-4-2-es felállással próbálkozott, ami nem igazán jött be a fiatal játékosnak. Enzo ugyanis korábbi elmondása szerint igazán az egy vagy két csatár mögött közvetlenül szereti irányítani a játékot, jóval előretoltabban, mint annak idején a híres papa.

A hírhez hozzátartozik még, hogy a középső Zidane fiú, Luca (aki kapus) végig a padon maradt a francia bajnok elleni mérkőzésen.

Kíváncsian várjuk, hogy Zidane mennyi lehetőséget fog adni még az idén fiainak, akár fontosabb tétmeccseken is.

Balogh József