Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ribéry beszólt Guardiolának

A Bayern München francia játékosa, Frank Ribéry keményen kritizálta volt edzőjét, Pep Guardiolát, aki szerinte nem elég tapasztalt ahhoz, hogy edző legyen. 

265771CB00000578-3706675-image-m-27_1469441778877

Forrás: Dailymail

Ribéry nem finomkodott a szavakkal, amikor volt edzőjéről beszélt az AS.com weboldalnak. Nemcsak a spanyol tréner módszerereit, de filozófiáját is kritizálta.

“Guardiola egy nagyon fiatal edző, akinek még nincs elég tapasztalata. Általában túl sokat beszélt, pedig a futball ettől sokkal egyszerűbb.”

A francia játékost leginkább az zavarta, hogy háromszor egymás után kiestek még a BL-elődöntőkben és egyszer sem sikerült elhódítaniuk a trófeát, habár a keretük meg lett volna hozzá. Főleg a legutóbbi Atlético Madrid elleni vereség zavarja.

“Nem követhetsz el semmilyen hibát egy Bajnokok-ligája elődöntőben. A legutóbbi, Atlético elleni meccsen Thomas Müller nem volt a kezdőben,  Jerome Boateng pedig felépült ugyan, de nem került be a keretbe sem, és a lelátóról nézte a meccset.”

Jelenlegi edzőjéről, Carlo Ancelottiról viszont teljesen más a véleménye:

“Sokkal magabiztosabb és felszabadultabb vagyok Ancelotti mellett. Ő olyan, mint Jupp Heynckes vagy Ottmar Hitzfeld, és ilyen emberekre van szükségem.”

Szigeti Andrea