Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: Szegeden a korábbi U-válogatott

Sikeres szezon után váltott a korábban Sopronban, Kispesten, az MTK-ban, Pápán, Diósgyőrben, Zalaegerszegen, Szigetszentmiklóson is megforduló Ivancsics Gellért. A korábbi utánpótlás-válogatott középpályás a Siófokot hagyta el, majd szerződött Szegedre.

ivancsics2

Pedig remek idényt zárt 2015-2016-ban a Balaton partján – tíz gól a bajnokságban – mégis távozott a Siófoktól Ivancsics Gellért, aki úgy tűnt, nevelőegyesületében, a Sopronban folytatja, ám nem tudott megegyezni a klubvezetőkkel, így az utolsó pillanatokban Szegedre szerződött. Klausz László csapatára ráfér az erősítés, hiszen a Szeged 2011 jelenleg a bajnokság 11. helyén tanyázik. Ivancsics a körülményekkel magyarázta, miért a csongrádiak ajánlatát fogadta el. „Az előző szezonom nagyon jól sikerült, és itt is szeretnék sokszor betalálni. Persze nem bánnám, ha kevesebbszer jönne össze, de ezek meccset eldöntő találatok lennének. Még nem tudom, milyen poszton játszom majd, lehet, hogy picit hátrébb, mint Siófokon, ahol a csatár mögött, vagy olykor csatárként futballoztam.” Szerinte ugyanakkor a húszcsapatos liga kiegyenlítettebb lett, ezzel együtt jónak tarja a szerda-szombat ritmust. „Egy kicsit talán felhígult a mezőny azzal, hogy húszcsapatos lett a bajnokság, annyi viszont biztos, hogy sok az azonos képességű együttes. Jó dolog a szerda-szombati ritmus, inkább játszik az ember, mint edz, ez mindenképpen jó.”

A középpályás legkorábban a hétvégén mutatkozhat be új együttesében.

Külön érdekessége az átigazolásnak, hogy az MLSZ adatbankjában 2016. július 13-i dátummal a Soproni VSE is fel van tüntetve, mint aktuális klub. ivancsics

Gavalovits Sándor