Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál válogatott hálóőrt igazolt a Chelsea! – hivatalos

Portugál válogatott kapust szerződtetett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea – tette közzé az együttes hivatalos oldala. 

eduardo-transfer-completed.img

A Chelsea leigazolta a Dinamo Zagreb rutinos portását, nevezetesen Eduardo Carvalhot. A portugál válogatott kapus egy évre szóló szerződést írt alá a londoni “kékekkel.” Az angol együttes nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díjat. 

Eduardo Carvalho karrierje a 2010-es világbajnokság után indult be igazán. A tornát követően a Genoa színeiben folytatja pályafutását, ahol nem nyújtott rossz teljesítményt, de ennek ellenére a következő három szezonban egyaránt kölcsönadták. Először a Benficához, másodszorra az Istanbulhoz, majd legvégül a Bragához. A 2014-es nyári átigazolási piac folyamán igazolt a Dinamo Zagrebhez. Természetesen képességeinek, illetve rutinjának hála kiemelkedett a horvát ligából, hiszen szinte bevehetetlen volt a kapuja. A fővárosi együttes színeiben összesen 99 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezeken pedig 44 alkalommal maradt érintetlen a hálója. Egyébként ő is ott volt az idei Európa-bajnokságon, de lehetőséget nem kapott. Hazája válogatottjának színeiben eddig 35 találkozón szavaztak neki bizalmat. 

Németh Boldizsár