Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Négy gólos döntetlen, ideiglenesen éllovas a Malaga – videóval

A spanyol bajnokság második fordulójának nyitónapján mindkét mérkőzésen döntetlent értek el a csapatok, de míg az egyik gól nélkül zárult, a másikon többször is betaláltak.

Betis – Deportivo La Coruna: 0-0  (0-0)
Gólszerzők: – ill.-

640x360_26210605lfp-betis-depor_6

Forrás: laliga.es

A Betis egy kicsit jobban dominálta a mérkőzést, több esélye is akadt a gólszerzésre, de az első félidő így sem tartogatott túl sok izgalmat. A hazaiak ziccereit Sanabria alakította ki, aki a 19. percben majdnem gólhoz juttatta a csapatát, csak egy épp időben becsúszó védő akadályozta meg ebben. A második félidőre egy kicsit feljavult a Depor, de nem tudták sokáig tartani az előnyt. Az 50. percben Andone kapott tökéletes passzt, de a lövése már csak a kapu mellé ment. Ezután többet próbálkoztak a hazaiak, de a gólhoz nem jártak túl közel. Ez a játék maradt teljesen a mérkőzés végéig, így egy gól nélküli döntetlennel zárták a találkozót.

Espanyol – Malaga: 2-2  (1-0)
Gólszerzők: Moreno (28. 61.) ill. LLorente (68.) Charles (90.)

640x360_26222246image

Forrás: laliga.es

Az Espanyolnak jól ment a gólszerzés az előző mérkőzésükön, most már csak azt kellett elintézni, hogy ne kapjanak többet, mint amennyit lőnek. Az első félidőben igen kiegyenlített volt a meccs, egészen a 28. percig, amikor Gerard Moreno lövése megpattant egy védőn, és a labda akadálytalanul jutott Kameni hálójába. A 35. percben majdnem duplájára növelték az előnyt, de az Alvaro által szerzett gólt a játékvezető les miatt érvénytelenítette. A második félidőben az Espanyol a második kaput eltaláló lövéséből gólt szerzett, ismét Moreno révén. A 61. percben a Piatti végzett szabadrúgás után fejelt a kapuba. Nem sokkal később jött a válasz, most a Real Madridtól kölcsön vett Diego LLorente személyében. Ő is egy szabadrúgást követően bólintotta a labdát a kapuba, csak sokkal messzebbről. A  végén még nagyon nyomott a Malaga, hogy kiegyenlítsenek, és össze is jött nekik a 90. percben! Ignacio Camacho szerezte meg a labdát, amit Charles elé fejelt ő pedig a hálóba tüzelt. Az Espanyol győzelme a mérkőzés végén úszott el, a Malaga pedig örülhet az egy pontnak, ami a döntetlenért jár.

Szigeti Andrea