Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rossi ismételten elhagyta Firenzét – hivatalos

Giuseppe Rossi az egyik legszerencsétlenebb futballista, a folyamatos sérülések miatt soha nem tudott kiteljesedni, pedig remek képességekkel van megáldva. Most úgy tűnik, hogy vége van firenzei karrierjének, ugyanis újra elpasszolták kölcsönbe, ezúttal a Celta Vigóhóz. 

Giuseppe Rossi Fio

Rossi 2013 óta a Fiorentina játékosa, sérültként érkezett, de a 2013-14-es szezonban már bizonyította, hogy még mindig nagyszerű játékos. Abban a szezonban 2014 januárjában egy nagyon csúnya sérülést szenvedett, ami miatt egy újabb négy hónapot ki kellett hagynia, pedig vezette a góllövőlistát is. Azzal, hogy sokszor nem tudott pályára lépni önhibáján kívül, belement abba, hogy csökkentsék a fizetését, hiszen a pályán kívül nincs hasznára a csapatnak. Paulo Sousa már tavaly januárban is elküldte kölcsönbe a Levantéhoz, akiket nem sikerült bent tartania az első osztályban góljai ellenére.

Elég jó teljesítményt nyújtott viszont ahhoz, hogy a Celta Vigo felfigyeljen rá, így a galíciaiakkal komolyabb célokat is maga elé tűzhet. Kölcsönbe érkezik Vigóba, de van rá lehetőség, hogy egy évvel meghosszabbítsa majd a szerződését a szezon végén. Amennyiben egészséges tud maradni, akkor ez egy elég jó fogás a Celtának, a kölcsönnel meg nem vállaltak nagy kockázatot arra az esetre sem, ha netán megint hosszabb időre kidőlne.

Tereh Balázs