Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A második forduló álomcsapata

A whoscored.com statisztikái szerint a következő 11 játékos nyerte el a BL második fordulójának álomcsapatában való szereplést. Nézzük kik is ők:

2

Sergio Rico – Sevilla – GK: Kapott gól nélkül, több nagy védéssel lehozta a Lyon elleni hazai találkozót. Nem találtak rajta fogást.

Lars Bendre – Leverkusen – RB: Teljesítményében nem lehet kivetnivalót találni. 13 írd és mond 13 szerelés, egyszerűen nem tudtak mit kezdeni vele a jobb oldalon. Ő lett a meccs legjobbja.

Zanka – FC Copenhagen – CB: Gól és végig átjátszhatatlan bástyaként állta a Bruges támadásait.

Raphael Varane – Real Madrid – CB: Gól, három szerelés és 3 megnyert légi párbaj, nem rajta múlott az előny megtartása a Dortmund ellen.

Filipe Louis – Atletico Madrid – LB: Tökéletesen játszotta be az egész bal oldalt a Bayern legyőzése alkalmával, ő lett a mezőny legjobbja.

Theo Walcott – Arsenal – RM: Duplázott a Basel elleni sima hazai mérkőzésen, végig nagyon veszélyesen játszott.

Marco Verratti – PSG – CM: A korai hátrányba kerülés után, parádésan vette kezébe a karmesteri pálcát, egy gólpasszt ki is osztott Matuidinek.

Fernandinho – Manchester City-CM: Egy gól 4 sikeres szerelés, a 3 kapott góljuk ellenére, ő végig stabil volt a középpálya közepén.

Dries Mertens – Napoli – LM: Parádés dupla a Benfica ellen, természetesen ez mérkőzés embere címet is ért.

Federico Santander – FC Copenhagen – CF: Parádés gól a nagy arányú győzelem alkalmával, ezzel el is nyerte a legjobbnak járó címet.

Alexis Sanchez – Arsenal – CF: Két gólpassz Walcottnak, végig tarthatatlan volt, ő lett a mérkőzés embere.