Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét Wenger az elsődleges célpont

Ahogy arról mi is beszámoltunk az angol válogatott a napokban menesztette Sam Allerdyce a menedzseri posztról, így természetesen már az utódot keresik.

arsene-wenger-barcelona-arsenal-champions-league_149akrak8tmcq1kyrnnjl0jrak

És most is csak úgy mint Allardyce kinevezése előtt ismét előkerült a 20 éve az Arsenalnál dolgozó Arsene Wenger neve is, ám nem is akárhogy. A hírek szerint (ismét)  ő a legfőbb jelölt a pozícióra, amint lejárt a szerződése az “Ágyúsoknál”.

A legendás menedzser így nyilatkozott ez ügyben:

“Nagy meglepetés ami történt. Ki gondolta volna még ezt 48 órával ezelőtt, de tudjuk az angliai futballban nagyon sok a meglepetés.”

“Természetesen hízelgő, hogy megint előkerült a nevem, de szögezzük le, most csak a klubomra szeretnék koncentrálni. Majd, ha vége van a szezonnak fókuszálunk másra is.”

Wenger már nem utasítja el kategorikusan a pozíciót, nem úgy mint Allerdyce kinevezése előtt, ám ezekből a szavakból se lehet sok minden leszűrni. A hírek szerint Gareth Southgate veszi át egyelőre “Big Sam” helyét és még az is lehet, hogy hosszabb ideig a padon maradhat. Egy biztos a szezon végezetével okosabbak leszünk, mind Wengerrel kapcsolatban, mind pedig a “Háromoroszlánosakkal” kapcsolatban.