Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bilic Arsenal legendához hasonlította a támadóját!

Mit lehetne mondani? A West Ham gárdája kirobbanóan rossz formában van. Az elmúlt négy mérkőzésüket elvesztették. Biztosak lehetünk benne, hogy kisebb káosz van a fejekben és ennek következtében az önbizalommal sincsenek megajándékozva a játékosok. A csapat menedzsere Bilic most egy játékosa védelmére kelt.

West Ham United Unveil New Signing Simone Zaza

Mikor azt mondta, hogy Simone Zaza abban hasonlíthat az Arsenal egykori támadójára, Dennis Bergkampra, hogy idő kell neki a beillőszedéshez. Az egykori Sassuolo és Juventus játékos nem éppen a legjobb formájában van, mióta Anglia földjén kergeti a labdát. Mivelhogy szegény tényleg csak kergeti azt. Sőt, néhány olasz lap azt is lehozta, “Simo” teljesítményével annyira nincsenek megelégedve, hogy már télen visszaküldik Torino városába. Tudni kell, hogy csak kölcsönben van a kalapácsosoknál az olasz támadó, de olyasmi van a szerződésében, hogy amennyiben bizonyos számú mérkőzésen pályára lép, akkor kötelesek megvenni.

Na mármost Zaza eddig három PL meccsen lépett pályára, összesen 212 percet töltve a füvön. Ezen idő alatt nem szerzett sem gólt, sem gólpassz nem fűződik a nevéhez. Csak két sárga lap. Mindenesetre Bilic bízik benne és ez a legfontosabb a játékos számára:

“Ő egy nagyon jó játékos, aki egy nagy kluból érkezett, egy új országba. Az új labdarúgóknak idő kell. Amennyiben visszagondolunk, hogy Dennis Bergkampnak mennyi idő kellett, talán egy év. Ez gyakori dolog még a legjobb játékosnál is.”

Bilic kiemelte azt is, hogy Zaza azért nem tud jó teljesítményt nyújtani mert nincs meccsrutinja és ha jól belegondolunk, a Juvéban tényleg nem adtak neki túl sok játékpercet. Továbbá a válogatottban sem volt alapember.

Azonban nincs miden veszve a fiatal olasznak. Amennyiben nem válik be London és Torino neki, akkor ott van egy harmadik város. Milánó. Az AC Milan állítólag szívesen a soraiban tudná. Ha lehetőég adódik rá, akár már télen elhoznák. Meglátjuk… messze van még január és abban is biztosak lehetünk, hogy a West Ham is összekapja magát. Az hogy ezt majd Zazaval teszik-e vagy sem.. az még kérdéses.

BSZ