Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német Kupa: Magabiztosan nyert a Bayern München! – videóval

A Carlo Ancelotti által irányított Bayern München az Augsburg csapatát fogadta az Allianz Arénában. Az első félidőben hatalmas fölényben játszottak a hazaiak, míg a második játékrészre feljavult a vendégek játéka, akik okoztak néhány kellemetlen pillanatot a számukra. Ám ennek ellenére is a bajorok jutottak tovább a következő körbe. 

e64ee275-858d-44ca-a600-780eb4a7af40

A találkozó első találatáig nem kellett túl sokat várni. A 2. percben Thomas Müller passzolt Lahm-hoz, a rutinos védő kötényt adott ellenfelének, majd ezt követően a kapuba lőtt.  A 18. minutumban Thiago eresztett meg egy élet erős löketet, amely végül elsuhant a léc felett. A félidő végéhez közeledve 2-0-ra módosult a találkozó eredménye. A 42. percben Müller beívelése után Green bólintott a kapuba. Nem sokkal később Hummels előtt adódott lehetőség, de a vendégek portása óriási bravúrral védeni tudta a próbálkozását. 

A szünetet követően az Augsburg gyorsan szépíthetett volna. A 49. percben a játékvezető büntetőt ítélt a számukra, ám Koo nem tudta értékesíteni. Nem sokkal a Bayern is kapott egy tizenegyest, azonban Müller jócskán kapu fölé vágta. A 69. minutumban már összejött a gól a vendégek számára. Ji kapott remek indítást, aki ezután betört a tizenhatoson belülre, majd végül a léc alá bombázott. A 90+3. percben a csereként beállt Alaba állította be a találkozó végeredményét, a bajorok tehát 3-1-es győzelemmel jutottak tovább.

Bayern München – Augsburg 3-1 (2-0)
Helyszín:
Allianz Aréna 
Gólszerzők:
Lahm(2.), Green(42.), Alaba(90+3.) ill. Ji(69.)
Sárga: Coman(82.) ill. Baier(27.), Kohr(52.)
Kiállítás: 

Bayern München: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels(Badstuber 81.), Bernat – Sanches(Vidal 84.), Kimmich – Green(Alaba 89.), Thiago, Coman – Müller. Vezetőedző: Carlo Ancelotti. 

Augsburg: Hitz – Teigl(Schmid 60.), Janker, Hinteregger, Staflylidis – Kohr(Schmidt 86.), Baier – Koo(Altintop 77.), Kacar, Max – Ji. Vezetőedző: Dirk Schuster. 

https://www.youtube.com/watch?v=wim-yE_MXJ4