Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Szlovák próbajátékos érkezett!

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky-Haladás hétfőn elutazik a hatnapos horvátországi edzőtáborba. A vasi csapat utazó keretéhez azonban csatlakozik egy próbajátékos is, aki nem más, mint a szlovákiai Sinan Medgyes

maxresdefault

A 23 esztendős Sinan Medgyes jelenleg a szlovák másodosztályban érdekelt Sered futballistája. Az ifjú futballista 17 bajnoki mérkőzés eltelte után 5 találatnál jár, aki bal oldali középpályásként illetve védőként is bevethető. A fiatal labdarúgó számára nem lenne ismeretlen a magyar futball közege, mivel korábban már a Győr színeiben játszhatott hazánkban. Bár elsődlegesen az NBIII-as csapatban szerepelt, de egy mérkőzés erejéig lehetőséget kapott a felnőttek között is. Ezen csapatok mellett megjárhatta még Spartak Travanát és a Slovak Duslot is. Édesapja egyébként nem más, mint a DAC legendás futballistája, Medgyes József, aki rendkívül fiatalon, mindössze 35 évesen hunyt el 1997. május 12-én. 

A Haladással azonban nem utazott el Angyal Zsolt, aki vélhetően az NBII-es Zalaegerszegnél kölcsönben folytatja pályafutását. A szombathelyi alakulat emellett elbúcsúzott két német próbajátékosától, melyről Mészöly Géza, a csapat vezetőedzője nyilatkozott a klub honlapjának. 

“A két német fiútól egyelőre elköszöntünk, nem okoztak csalódást, de – most úgy éreztem – nem jobbak, mint a posztjukon szereplők – mondta Mészöly Géza vom Hoféról és Broschról. – Ráadásul mindketten légiósok, márpedig külföldiek esetén alaposan meg kell néznünk, kit szerződtetünk. Az átigazolásuk tehát most nincs napirenden.” – nyilatkozta a haladás.hu-nak a tréner.