Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FTC: Eldőlt a ghánaiak sorsa

Nagy reményekkel érkeztek a ghánai fiatalok próbajátékra a Ferencvároshoz, ahol tesztmeccsen is felmérte őket Thomas Doll, aztán döntött…

adamsadecco3

Hivatalos honlapján adta közre a Fradi, hogyan döntött – egy meccs alapján – Thomas Doll. Mint beszámoltunk róla, a Fradi 5-0-ra nyert a BKV előre ellen, és pályára lépett a két ghánai próbázó. Princebell Addico és Adams Abdul Sameed Seidu közül utóbbi gólt is szerzett, ám mégsem igazolnak a zöld-fehérekhez. Minderről a német szakember beszélt a Fradi.hu-nak adott nyilatkozatában. „A két ghánai srác nagyon tehetséges, biztos, hogy sokra hivatottak és szép karriert is befuthatnak, de jelenleg nem férnek bele a koncepciónkba, nekünk most kész játékosok kellenek inkább. Jól dolgoztak, odatették magukat az edzésen, köszönet érte, hogy próbára tették magukat, de most nem fognak csatlakozni a kerethez.” – fogalamzott Doll.

Ezáltal Holczer Ádám, Bognár István és Botka Endre után egyelőre nem érkezik új futballista az Üllői útra.
Hogy aztán a kiszemeltek közül – Janek Sternberg (Werder Bremen), Silye Erik (Soroksár, kölcsönből vissza, ?), Lovrencsics Balázs (Soroksár, kölcsönből vissza, ?), Ilija Tucevic (montenegrói, szabadon igazolható) – kit, kiket tud megszerezni még a szakember, az nagy kérdés.

Gavalovits Sándor