Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kizárta játékosát a Celta Vigo

A klub vezetősége is megerősítette, hogy a chilei szélső, Fabian Orellana nem léphet már pályára a Celta Vigo színeiben a szezonban. 

1410724855_extras_noticia_foton_7_0

Forrás: Marca

A Celta Vigo edzője, Eduardo Berizzo a ma esti, Real Madrid elleni Király-kupa mérkőzés előtt részletesen elmondta, hogy mi az oka annak, hogy a szezon hátralévő részében már nem léphet pályára a chilei szélső. Szerinte a tisztelet teljes hiánya mutatkozott meg a játékosnál, és a viselkedése sem volt elfogadható.

“A tisztelet teljes hiánya miatt tettem ki a keretből. A döntésem végleges, hiszen a viselkedése elfogadhatatlan számomra. A vezetőséget is tájékoztattam már erről, és egyetértenek velem. Amíg én vagyok a csapat edzője, addig nem képviselheti a klubot. A fegyelem hiánya még egy dolog, de a tisztelet hiánya már nem elfogadható. Bocsánatot sem kért, és nem is akar. Ezzel pedig lezártnak tekintem az ügyet.”

A Celta sportigazgatója, Felipe Miñambres kiállt edzőjük döntése mellett, és elmondta, hogy el fogják adni a játékost és már keresik a megfelelő utódot. Berizzo a sajtótájékoztatón megerősítette, hogy visszatér sérüléséből Pablo Hernández, illetve a télen kölcsönbe érkezett Jozabed is a keret tagja a ma esti meccsre.

Orellana 2013-ban szerződött hivatalosan is a Celta Vigóhoz, és alapembere volt a csapatnak. A játékos ebben a szezonban viszont csak 7 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban, ami alatt 2 gólt és 2 gólpasszt szerzett.

Szigeti Andrea