Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínában köthet ki a United sztárja

A Manchester United sztárja rekordösszegért hagyhatja maga mögött a Vörös Ördögöket, és folytathatja a pályafutását a Távol-Keleten.

wayne-rooney-dejected-woe-frustration-manchester-united-southampton-premier_3417427

Wayne Rooney a Manchester United leggólerősebb játékosa, és remek teljesítményét mutatja az is, hogy a Stoke ellen neki köszönhetően tudott pontot menteni a csapat.

Ennek ellenére lehetséges, hogy maga mögött hagyja Angliát, és Kínában fogja majd folytatni a pályafutását, azonban még konkrétum nincs arról, hogy ez mikor fog bekövetkezni.

José Mourinho elmondta, hogy ez Rooney karrierje, és ő tudja, hogy mi a legjobb döntés a számára. Az, hogy hol szeretné a karrierje utolsó éveit eltölteni csak rá tartozik. Nem kritizál senkit, aki tesz egy próbát Kínában, mivel a pénzösszeg hatalmas, és egy érdekes tapasztalattal gazdagodik a labdarúgó ott. Nem fog Rooney útjába állni, ha el akar menni, azonban a játékos még nem beszélt neki arról, hogy a Távol-Keleten próbálná ki magát.

Rooney mindössze 8 mérkőzésen léphetett pályára kezdőkén ebben a szezonban, és a Stoke ellen is csak csereként állt be. Ez azonban jó húzásnak bizonyult, mivel meglőtte karrierje 250. gólját manchesteri színekben.

A korábbi angol szövetségi kapitány szívesen látná Rooneyt a csapatában. Sven-Goran Eriksson már 2013 óta dolgozik Kínában.

kép: skysports.com

Nagy Gábor