Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

André Gomes: “Zlatan elment, de a PSG így is komplett csapat!”

A Paris-Saint Germain – FC Barcelona találkozó (20:45, Tv: M4 Sport) előtt a katalánok részéről André Gomes vett részt a hivatalos sajtótájékoztatón.

(Kép: fcbarcelona.com)

“A PSG-nek TOP játékosai vannak, és nagyon jól igazoltak januárban. Zlatan ugyan már nincs velük, de Cavani is sok gólt lő. Egy komplett csapattal találkozunk, a középpályájuk ráadásul különösen erős.” – Kezdett André Gomes a Paris-Saint Germain jellemzésében. A Barca portugál válogatott játékosa kitért arra is, hogy olyan ellenféllel találkoznak, amely az elmúlt években nagyon, de nagyon könnyedén nyert bajnoki címeket hazájában, ráadásul saját pályájukon különösen veszélyesek.

A 23 esztendős középpályás azonban gyorsan leszögezte azt is, hogy tisztelik az ellenfelet, de maximálisan felkészültek a párharcra. “Mi készen állunk! Szeretnénk megnyerni az első meccset, persze tudjuk, hogy az ellenfelünk is erre törekszik majd. Bízunk abban, hogy a visszavágóra jó eredményt sikerül majd elérnünk! Ez a Bajnokok Ligája, ahol Európa legjobb csapataival kell játszanod, főleg a kieséses szakaszban, kemény meccs lesz, de mi szeretjük az ilyen fajta kihívásokat!” – Így a Barca középpályása, aki még hozzátette, valóban fárasztó 3-4 naponta meccset játszani, de ez nem lehet mentség, szeretnék megnyerni a találkozót!