Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Neymar szerint nincs esélyük a továbbjutásra

A megalázó 4-0-ás vereség után nem csak a szurkolók nagy része, de Neymar sem gondolja azt, hogy túl sok esélyük lenne a visszavágón a továbbjutásra a PSG ellen. 

neymar-psg-1170x658

Forrás: Eurosport

Neymar egyáltalán nem optimista azt illetően, hogy a PSG elleni visszavágón elérjék a lehetetlen, és megszerezzék a továbbjutást. A Barcelonának minimum 4 gólt kellene szereznie és egyet sem kapnia a Camp Nouban, és ez is még csak a hosszabbításra elegendő. Ilyen hátrányból még senkinek sem sikerült fordítania a Bajnokok Ligája történetében.

“Ez egy nagyon szokatlan mérkőzés volt, ami ritkán történik meg velünk, de a PSG mindenképpen megérdemelte a győzelmet. Nagyon jó meccsük volt, remekeltek a befejezésekben és sok gólt szereztek. Most a visszavágóra kell koncentrálnunk, és megpróbálni megfordítani az eredményt, ami nagyon nehéz lesz, hiszen gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra, de nem adjuk fel. Nagyon nehéz felkészülni egy ilyen meccsre, nem is emlékszem, hogy voltunk-e valaha ilyen szituációba. Én csak annyit tehetek, hogy a legjobb formámat nyújtom.”