Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga mérkőzésen bukkanhat fel Obama

Ha elfogadná a meghívást, akkor élőben tekinthetné meg az ex-amerikai elnök a csapat egyik mérkőzését.

4221396001_5324376897001_5324368966001-vs

A Dortmund ellen a múlt hétvégén bravúros győzelmet aratott a csapat. A sárga-feketék nagy meglepetésre alul maradtak a kiesés elől menekülő Darmstadttal szemben. A szurkolók nagyon boldogok voltak a diadal után. Lehetséges, hogy az egyik jövőbeli mérkőzésükön egy nagyon különleges személy fog felbukkanni a VIP páholyban.

A Darmstadt az egyetlen európai futballcsapat, amelyet a volt amerikai elnök követ a Twitteren. Ezt használná ki a klub vezetősége, és invitálná meg Obamát az egyik találkozóra.

A Németországban született, de az USA címeres mezét viselő Terrence Boyd videóüzenetben mondta el, hogy úgy hallotta, hogy Obama követi a csapattal kapcsolatos eseményeket Twitteren. Mivel már az elnöki teendők nem nyomják Obama vállát, ezért Boyd szívesen látná őt az egyik mérkőzésükön.

A nézőszámon biztosan nagyot dobna az ex-amerikai elnök felbukkanása. Ennek ellenére a Darmstadtnak elsősorban arra kell koncentrálnia, hogy a hátralévő fordulókon minél több győzelmet zsebeljen be, ezzel is elkerülve a Bundesligából való kiesést.

kép: brightcove01.brightcove.com

Nagy Gábor