Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Levélben kérte számon a 8 éves rajongó példaképét

Nem akármilyen sztorit osztott meg hivatalos twitter oldalán a Sheffield Wednesday új szerzeménye Jordan Rhodes aki a Middlesbrough csapatától igazolt el. A 27 éves támadónak egy 8 éves rajongója írt levelet, hogy számokérje miért hagyta el kedvenc csapatát a Sheffiel Wednesday kedvéért. A támadó aját kezével írt válaszban magyarázta el a váltás körülményeit.

C4u3LSiW8AALMWR

Jordan Rhodes a következőket írta saját kézzel írott levelében 8 éves rajongójának,  Oliver Warren-nek.

„Kedves Oliver, nagyon köszönöm, hogy írtál nekem. Mosolyt csaltál az arcomra, amikor nagyon szomorú voltam amiatt, hogy elhagytam a Middlesbrough-t. Nagyon frusztrált, hogy alig tudtam játszani, olykor még a padon sem ültem. Ezért, ha szomorúan is, de úgy döntöttem, hogy csapatot kell váltanom. Szeretnék tudni róla, hogyan megy neked a Riverside Juniorsban és remélem, rúgtál néhány gólt.

Nagyon szerettem Middlesbrough-ban játszani és a környéken élni is. Remélem, hogy te továbbra is élvezed a focit, keményen dolgozol a suliban, és egy nap láthatlak a Boro kilences mezében játszani.

Ui.: Remélem, a bátyád is rendben van, emlékszem rá az edzésekről.”

Oliver bátyja, Tyrell is Middlesbrough csapatában szerepel védő pozícióban a U23-as csapatban. Oliver nem keserget sokáig, ugyanis új példaképet talált magának a szélső a korábbi Barcelona játékos Adama Traoré személyében.