Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Olasz sztáredző követheti Luis Enrique-t? – Sajtóhír

Olaszországi sajtóértesülések szerint az FC Barcelona kispadjára a nyáron leköszönő Luis Enrique helyére az egyik jelölt a Juventust irányító Massimiliano Allegri.

(Kép: as.com)

Továbbra és az egyik fő téma – és vélhetően még jó darabig az is marad – a nemzetközi sportsajtóban, hogy vajon ki követi Luis Enrique-t a nyáron az FC Barcelona kispadján. Jelöltekben pedig egyáltalán nincs hiány! A legújabb olasz lapértesülések szerint nagy esélyes lehet a Juventust irányító Massimiliano Allegri, akivel a katalán sztárcsapat képviselői már fel is vehették a kapcsolatot.
Az olasz Premium Sport azt is tudni véli, hogy a Barca 3 éves szerződéstervezettel keresné meg Allegrit, aki évi 8 millió eurót kereshetne a katalán fővárosban.

A 49 esztendős szakember szerződése egyébként 2018 nyaráig érvényes Torinóban. Érdekesség még, hogy Allegri nagy lépést tehetne egy esetleges barcelonai karrier felé azzal, ha a “zebrák” a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között búcsúztatnák a Barcelonát, hiszen mint ismert a spanyol és az olasz gigászt egymás karjába sodorta Fortuna az elitsorozatban.