Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridból erősítene a Liverpool! – lapértesülés

A Daily Mirror információi szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid kolumbiai futballistáját, nevezetesen James Rodriguezt

james-rodriguez-real-madrid1

Nos, azonban könnyen lehet, hogy a “vörösök” szimpatizánsai egyszer lehetnek boldogok és szomorúak is a nyáron, mivel a Barcelona állítólag komolyan érdeklődik Coutinho iránt, aki ugyebár a Liverpool egyik, ha nem a legjobb játékosának számít. Tehát adott esetben nem kizárt az, hogy James Rodriguez az ő helyére érkezhet a következő szezonban. 

James Rodriguez 2014 nyara óta tartozik a Real Madrid kötelékébe. A 2014/2015-ös idényben gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, amely érthető is volt, hiszen remekül teljesített. A 2015/2016-os kiírás során még Rafa Benítez bizalmát szintén maximálisan élvezete, aztán Zidane-nál kezdett egyre inkább a háttérbe szorulni, az aktuális szezonban pedig már valóban a kiegészítő játékosok közé sorolható. A spanyol sztárcsapat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 102 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 30 alkalommal volt eredményes illetve 40 gólpasszt is kiosztott a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 50 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár