Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ex-Liverpool edzőt figyel a West Ham

A West Ham háza táján nincs minden rendben, és a szezon végén megválhatnak a jelenlegi edzőjüktől, Slaven Bilictől. A horvát szakember helyére egy ex-liverpooli menedzser ülhet.

Benitez

A West Ham United radarjára került a Newcastle United jelenlegi edzője, Rafa Benitez. Bilic teljesítménye hullámzó a Kalapácsosokkal, és a csapat jelenleg csak a középmezőnyben szerénykedik, a kiesés réme még nem fenyegeti őket. A vezetőség az idény végén dönthet majd a horvát szakember sorsáról. Távozása esetén az ex-liverpooli szakembert ültetnék szívesen a West Ham kispadjára.

Beniteznek nem idegen a Premier Leauge, mivel a Liverpoolt 2004 és 2010 között irányította. Angol bajnokságot nem sikerült nyernie, viszont a Bajnokok Ligájában felért a csúcsra a Vörösökkel. 2005-ben egy emlékezetes döntő keretein belül. A Milan már 3 góllal vezetett, de a Pool nem adta fel, és a sírból hozta vissza a találkozót. A büntetőpárbajban Dudek remekelt, így a piros-feketéknek esélyük sem volt.

A Poolon kívül a Chelsea-t is menedzselte Benitez. Ha a Szarkákkal szerződést bont az idény végén, akkor a West Ham lehet a következő Premier League klub, amelynek a kispadjára ül.

kép: bookmakers.co.uk

Nagy Gábor