Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Real Sociedad győzelem a kiesőjelölt ellen – videóval

Sokkal jobban játszott a Real Sociedad, viszont meg tudta lepni őket a Granada. A kiesőjelölt csapat viszont nem sokáig örülhetett, a mérkőzés végén be tudta húzni a 3 pontot a hazai csapat.

w_900x700_291327408

Forrás: laliga.es

Real Sociedad – Granada: 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Vela (45.), Juanmi (84.) ill. Adrian Ramos (65.)
Sárga lapok: – ill. Angban (42.), Ponce (80.), Hongla (87.)
Kiállítás: – ill. –

Nem volt meglepetés a Real Sociedad fölénye az első félidőben, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, cserébe a Granada sem. A 34. percben Carlos Vela maradt üresen a kapu előtt, de egy védő még időben tisztázni tudott előtte. Végül a 45. percre csak összejött számukra a vezetés. Oyarzabal sodródott ki a labdával a pálya szélére, de még benn tudta tartani a labdát, majd sikerült Vela elé lőnie, aki könnyedén lőtte azt be a hálóba.

A második félidőben is megmaradt a játék képe. A 61. percben Oyarzabal könnyen növelhette volna az előnyt, de lövésébe az utolsó pillanatban belelépett egy védő. A 65. percben azonban teljesen váratlanul egyenlíteni tudott a Granada. Foulquier szép labdát ívelt be a kapu elé, amit Adrian Ramos fejjel gólra tudott váltani. Két perccel később válaszolhatott volna a gólra a hazai csapat, de Juanmi lövése a felsőlécről pattant vissza. Többször is próbálkozott még a Real Sociedad, de egyik sem volt eléggé pontos, majd a 84. percben csak összejött nekik a gól. Sergio Canales ívelt labdáját lőtte be a kapu bal alsó sarkába Juanmi.