Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Kieső ellen vesztett pontokat a Milan, négyet vágott a Bologna – VIDEÓVAL

A 34. fordulóban mondhatni gyerekjátékot kapott feladatnak a Milan. Mondhatni ezt esőre, de nem másodjára. Ugyanis a Crotone mostanság igencsak a fejébe vette, hogy ők bent fognak maradni az élvonalban. Ehhez pedig pontokra van szükségük. Ahogy a Bologna csapatának is, ahhoz, hogy Donadonit esetleg megmentsék a menesztéstől. 

170140507-12c54446-4fea-4232-b78d-39f1914fc413

Crotone – AC Milan 1:1 (1:0)
Gólszerzők: Trotta (8.) ill. Paletta (50.)

Ezért nem fogják megdicsérni a csapatot a szurkolók. Mármint a vendégek részéről. Ellenben a másik oldalon biztosan felemelik őket a mennyekig. A Crotone nagyon agresszívan és céltudatosan játszott. Nekik a három pont kellett és ezért rengeteget futottak, ütköztek és próbálkoztak. Ha nem Donnarumma lett volna a Milan kapujában, akkor talán meg is lett volna a gárom pont. Nyilván ha nem lett volna Paletta, akkor is meg lett volna. A vendégek nagyon lagymatag játékot mutattak be újfent és így egyre távolodni látszik az El indulás. Ráadásul a mérkőzés végén, még Kuckát is kiállította a játékvezető, így a jövőheti Roma elleni derbire nem számolhat vele Montella mester.

Bologna – Udinese 4:0 (2:0)
Gólszerzők: Detro (2., 59.), Taider (46.), Danilo (öngól, 68.)

A vendégek kiváló formának örvendhettek a fordulót megelőzően. Ám egyszer minden megszakad. Na itt aztán szakadt minden. Már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést a hazai gárda. A másodikban pedig mg egy kicsit pofozta az ellenfelét Donadoni csapata. Destro duplával jelezte, hogy ő még azért nem felejtett el futballozni.

Cagliari – Pescara 1:0 (0:0)
Gólszerzők: Joao Pedro (23.)

Nem ez volt a forduló legszebb találkozója. Biztosan nem fogják a kirakatba rakni a meccs összefoglalóját, hiszen csak egy dolgot tudnak belerakni. Joao Pedro büntetőből szerzett gólját. Igaz, azzal meg is nyerte a mérkőzést a Cagliari.

Videó a Crotone – Milan összecsapásról:

 

https://www.youtube.com/watch?v=kPUd2YD3UdASzerző: Borbély Szabolcs