Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Nem tehetünk mást, gratulálnunk kell a bajnoknak!”

A Barcelona vezetőedzőjeként az Eibar ellen bajnokin a Camp Noutól is búcsúzó Luis Enrique egyik utolsó értékelését tartotta, ahol sportemberhez méltón fogalmazott. 

(Kép: fcbarcelona.com)

Az Eibar elleni fordulatos, 4:2-re megnyert bajnoki után a Barca nyáron távozó vezetőedzője, Luis Enrique szerint csapata egy dolog miatt maradhatott le a bajnoki címről. “El kell ismernünk, hiányzott belelünk a következetesség! A játékosaim ugyanakkor minden tőlük telhetőt megtettek, és még így is az utolsó pillanatig harcban álltunk a bajnoki címért!” – Fogalmazott Enrique a sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy csapata azzal, hogy 2:0-áról fel tudott állni az Eibar ellen, ezúttal is megmutatta igazi karakterét, valamint azt, hogy a nehéz helyzetekben sem adják fel. A spanyol szakember elmondta azt is, hogy nagyon hálás a Barca szurkolóinak, akik az Eibar ellen még a meccs közben több alkalommal is őt méltatták, ezenkívül nagyon sportszerűen gratulált a bajnok Real Madridnak is.

“Boldog vagyok, és több mint elégedetten tekintek vissza az itt eltöltött évekre! Már csak egyetlen dolgunk van, felkészülni a kupadöntőre! Az Alavés ellen szeretném, ha egy újabb trófeával ajándékozhatnám meg ezt a nagyszerű klubot!” – Így Luis Enrique, aki mint ismert a május 27-i Király-kupa-döntőn meccsel utoljára a Barca vezetőedzőjeként.