Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundban köthet ki az Újpest kiválósága!

A magyar élvonalban általában mindig vegyes a külföldi futballisták megítélése. Sokszor érkeznek olyan labdarúgók hazánkba, akik a honi játékosoknál nem jobbak vagy adott esetben rosszabb minőséget is képviselnek. Nos, azonban az elmúlt években azért akadt 1-2 gyöngyszem, gondolhatunk itt többek között Artjoms Rudnevsre, aki Zalaegerszegről a Hamburgba igazolt, Muhamed Besicre, aki a Ferencvárostól az Evertonhoz szerződött, illetve Somáliára, aki szintén a Fraditól igazolt top ligába, egész pontosan a Ligue 1-be a Toulouse csapatához. Könnyen lehet, hogy egy újabb NBI-ben futballozó külföldi játékos csatlakozhat majd ebbe a kategóriába…

bardhi-e1476220779570-1024x576

Nos, ez a labdarúgó nem más, mint az Újpest színeiben futballozó Enis Bardhi. Az ifjú macedón futballista remek teljesítményt nyújt, s ennek köszönhetően olyan csapatok figyelmét keltette fel, mint a Borussia Dortmund és a VfB StuttgartEzt a hírt Bardhi ügynöke, Meriton Berisha erősítette meg a macedón infosport.mk nevű honlapnak.

“Igen, valóban van érdeklődés a német csapatok részéről, ám konkrétumokról majd csak az Európa-bajnokság (egész pontosan az U21-es Eb-ről van szó) után számolhatunk be. A Dortmund és a Stuttgart megfigyelőivel ott voltunk az MTK és a Debrecen elleni bajnokin, bár az együttes mindkétszer vereséget szenvedett, viszont Bardhi mindig villogott.” – nyilatkozta Meriton Berisha az infosport.mk oldalának. 

Enis Bardhi az aktuális idényben ezidáig 28 bajnokin jutott szóhoz, melyek során 12 alkalommal volt eredményes illetve 7 gólpasszt is kiosztott társai között.