Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbjutás esetén őket kaphatja a Videoton, a Fradi és a Vasas

Nem csak az első, hanem a második selejtezőkör sorsolását is megejtették Nyonban, avagy immáron azt is tudjuk, hogy továbbjutás esetén mely csapatok közül kerül ki a Videoton, a Ferencváros, vagy éppen a Vasas ellenfele az Európa-liga 2. selejtezőkörében. Előbb azonban túl kell jutni az első körös ellenfeleken, ami például a Vasas szempontjából nem éppen tűnik sétagaloppnak. 

Névtelen-1ell

A Ferencváros és a Videoton kiemeltként “fogyasztható” ellenfelet kapott, avagy egy máltai, vagy egy lettországi égés borítaná a papírformát. Nagyon fontos, hogy nem szabad lenézni egyetlen ellenfelet sem, főként az utóbbi évek rossz tapasztalatait követően. A Vasas túrája Izraelbe érdekesnek ígérkezik, s valljuk be első ránézésre nem a magyar klub tűnik a favoritnak. Persze reméljük, ezt az angyalföldiek majd az odavágón megcáfolják.

Amennyiben klubcsapatain továbblépnek…

Partizani (albán)/Botev Plovdiv (bolgár) – Beitar Jeruzsálem (izraeli)/Vasas (magyar)
Nomme Kalju (észt)/B36 Tórshavn (feröeri) – Videoton (magyar)/Balzan (máltai)
Ferencváros (magyar)/Jelgava (lett) – Midtjylland (dán)/Derry City (ír)

Azt kell, hogy mondjuk, hogy a Vasas sorsolása átlagos, lehetne ennél sokkal rosszabb is. A második körös párharc egy csöppet sem tűnik nehezebbnek, mint az első. A Videoton mondhatni álomsorsolást kapott, avagy ha a székesfehérváriak nem lesznek ott a 3. fordulóban azt mindenképpen kudarcként könyvelhetjük el. A három klub körül a Ferencváros rántott bele legjobban a sorsolásba, avagy egy brusztolós ír párharc sem lenne egyszerű, de a Midtjylland toronymagasan a legnehezebb ellenfélnek tűnik a magyarok lehetséges párharcai közül.