Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Semedo inkább Dani Alvés, mint Bellerin!”

Korábbi edzője szerint az FC Barcelona nagyon is jó vásárt csinált Nelson Semedo megszerzésével.

(Kép: FC Barcelona Twitter)

Barcelonában, Nelson Semedo megszerzésével megoldódni látszik a Dani Alvés távozásával keletkező űr a védelem jobb oldalán – Már amennyiben a még pályára sem lépő portugál válogatott hátvéd megítélését illetően hiszünk Semedo korábbi edzőjének!

“Sok minden megvan benne, ami Dani Alvésben is! Azt gondolom, hogy azok közül a játékosok közül, akiknek a neve felmerült a Barcával kapcsolatban, Semedo hasonlít legjobban Dani Alvésre, még Bellerint is ide véve!” – Így Helder Cristovao a katalán Sport című napilapnak.

Mr. Cristovao a Benfica ‘B’ csapatából nagyon jól ismeri Semedot, így megadta a játékos azon tulajdonságait is, amelyekből sokat profitálhat majd a Barca. “Nelson egy gyors és erős játékos, ráadásul a pályán is egy őszinte srác! Mivel az összjátékból maximálisan kiveszi a részét, így nem gondolnám, hogy különösebben nagy problémái lesznek a Barca stílusával, amihez egyébként szerintem tökéletesen illeszkedik majd majd!” – Folytatta gondolatmenetét a portugál szakember, hozzátéve még, hogy úgy véli, Semedo a legjobbkor érkezik a Barcához, hiszen Ernesto Valverdénél több szabadságot kaphat a pályán, mint mondjuk Luis Enrique-nél vagy Pep Guardiolánál kapott volna.