Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb külföldi Felcsúton

Egyre viccesebb leírni, hogy Puskás Akadémia… A legkiválóbb magyar csatárról elnevezett focicsapatban ugyanis minden van, csak akadémista nincs. Hétvégén a Ferencváros ellen egyedül Spandler Csaba képviselte a saját nevelést, rajta kívül még a keretben sem találhattunk egyetlen Felcsúton végzett ifjút. Most egy újabb idegenlégiós csatlakozott Josip Knezevic az NK Osijek gárdáját hagyta ott Pintér Attila legénysége kedvéért.

309124_josip_knezevicrangado.hu

Az eszéki születésű, a középpálya közepén és szélén is bevethető támadó fedezet pályafutását szülővárosának egyesületében kezdte, majd 2010-ben az orosz Amkar Perm játékosa lett. Pályafutásának következő állomása a kazah Kajrat Almati volt, de rövid időre megfordult a szintén kazahsztáni Kajzar Kizilordánál is, onnan tért vissza Eszékre 2016 februárjában.

A Felcsút FC-vel három éves szerződést kötő horvát utánpótlás-válogatottban is szerepet kapó játékos az elmúlt szezonban a horvát első osztályban 31 találkozón lépett pályára, ezeken 4 gólt szerzett, és 4 gólpasszt osztott ki.

Endrődi Dávid