Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BREAKING! – Londonban a Barca képviselői 100 milliós gigatranszfer jöhet

Mindent felülmúló mértékeket ölt a Neymar-sága, miközben Veratti szerződtetéséről úgy fest, hogy lemondott az FC Barcelona, mely előhúzta a ‘B’-tervet, mely Neymar-ügyben végül jokerként hathat, avagy spanyol sajtóhírek szerint a katalán klub képviselői már Londonban tárgyalnak a nyár, de az is lehet, hogy a futballtörtlenem legdrágább transzferéről. 

03c53a236cb7fe9b90ea3507a1a9e4b6

Coutinho és Neymar barátsága már gyermekként megköttetett

Nagy kérdés, hogy mikor dől meg a Paul Pogba által 2016 nyarán felállított 105 millió eurós átigazolási rekord, melyet elsodorhat és duplán felülmúlhat Neymar esetleges szerepvállalása Párizsban, vagy Philippe Coutinho váltása az Anfieldről a Camp Nouba. A helyszín London, ahol a katalán klub illetékesei megkezdték a vörösök szakmai menedzsmentjével a tárgyalássorozatot a 25 esztendős brazil támadó középpályás klubváltásáról, aki nem mellesleg nagyon jó barátja a döntéskényszerben őrlődő Neymárnak.

Az Intertől még 2013-ban 13 millió euróért vásárolt Coutinho hosszútávú szerződéssel rendelkezik, munkáltatója 2022-ig köti a kezét, de nem mindenáron. A 45 millió euróra taksált labdarúgóért 100 millió eurót minimum szeretne kapni a Liverpool, ebből pedig úgy hírlik nem hajlandóak engedni. Ellenben a katalánok úgy vélik, hogy 20 millió euróval lejjebb lehetne srófolni ezt a vételárat egy kis alkudozást követően.

Mindeközben köztudott, hogy Coutinho szívesen öltené magára az FC Barcelona mezét, noha Liverpoolban is nagyon szívesen rúgja a bőrt, a szurkolók imádják, a közeg pedig lenyűgöző. De hol vannak a serlegek és a diadalok? A brazil még a fizetését is hajlandó megvágni, avagy úgy hírlik, hogy a Barca és a játékos menedzsere nagy vonalakban már meg is egyezett. A vörösöknél 9 millió eurót (2,6 milliárd forintot) kereső labdarúgó bére alacsonyabb lenne valamivel, ám a bónuszok kompenzálhatnák azt eredményesség esetén, melyre a katalánoknál azért lássuk be nagy esély mutatkozik.

További pletykák is napvilágot láttak, miszerint a katalánok az átigazolási összeg csökkentése gyanánt két labdarúgójukat is beáldoznák. Egyikük a 24 esztendős brazil válogatott Rafinha, aki iránt az Arsenal is érdeklődik, másikuk pedig az Európa-bajnok André Gomes akinek enyhén szólva sem sikerült jól a bemutatkozó éve.  A két játékos összesített piaci értéke a német transfermarkt szerint 40 millió euró. Valami ilyesmi összegre kellene még ráfizetni, ha Jürgen Kloppot érdekli az opció, mint a Liverpool vezetőedzője.