Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A riválistól igazol a Manchester United – sajtóhír

Nyílt titok a Chelsea együttesénél, hogy Nemanja Matic szolgálataira már nem számít Antonio Conte mester Bakayoko érkezése után. A Sky Sports értesülése szerint pár napon belül meg is lehet új klubja a szerb játékosnak.

the-weekend-interview--nemanja-matic.img

Mint arról korábban is beszámoltunk Nemanja Matic iránt komoly érdeklődést mutat a Manchester United együttes és Jose Mourinho mindenképpen a csapatában szeretné tudni a szerb válogatott játékost. Matic játékjogáért az olasz bajnok Juventus is komoly érdeklődést mutatott azonban a szerb válogatott iránt, azonban a hírek szerint a Chelsea játékosa a vörös ördöögket preferálja. A transzfer akár a 40-50 milliót is elérheti a Sky Sport értesülései szerint.

Matic először 2009 és 2011 között szerepelt először a Chelsea együttesében, a szlovák Kassa csapatától igazolt Angliába 1,5 millióért. A 28 esztendős védekező középpályás azonban a londoni kékeknél nem sok lehetőséget kapott és a következő szezonban a holland Vitesse együttesének kölcsön is adták, majd 2011-ben a portugál Benfica együtteséhez igazolt ahol összesen 99 mérkőzésen 9 gólt szerzett. 2014. januárjában a 28 esztendős középpályás 21 millióért visszatért a Chelsea együtteséhez, ahol összesen négy szezon alatt 151 mérkőzésen lépett pályára és hét gólt szerzett.

A játékos piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 35 millió euróra taksálja.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: goal.com