Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: mégsem jön a Leicester karmestere?!

A legfrissebb hírek szerint még a Chelsea mesés ajánlatai sem mindig visszautasíthatatlanok. A Daily Telegraph értesülései szerint a Leicester City azon dolgozik, hogy képes legyen megtartani a középpálya kulcsemberét, Danny Drinkwatert.

Danny-Drinkwater

Állítólag a Chelsea egyik legfontosabb nyári célpontjának tartott Drinkwater mégis marad a „Rókáknál”, ugyanis a Leicester olyan kivásárlási árat határozott meg az érdeklődők számára, amely mindenkinél kiverhette a biztosítékot. Bár hozzátehetjük, hogy az idei nyáron nagyon elszállni látszó játékos árak mellett a Drinkwaterért „követelt” 45 millió euró nem is olyan vészes…

Pedig a Chelsea-nek nagy szüksége lenne egy sokoldalú középpályásra, akinek a Manchester Unitedhez távozó Nemanja Matic-ot kellene pótolnia.

A Daily Telegraph arról ír, hogy a Leicester City elképzelései nagyon távol állnak a valóságtól (vagy csak így próbálják magukhoz láncolni az érintettet), ugyanis az eddigi legmagasabb ajánlat, amit eddig kaptak Drinkwaterért, az mindössze 16 millió euróról szólt.

A háromszoros válogatott középpályás 2012 óta erősíti a Leicestert, előtte a Manchester Untied játékosának számított, igaz többször is kölcsön adták. És lehet, hogy sokan nem tudják, de Drinkwater nem csak a jelenlegi csapatával ünnepelhetett bajnoki címet (2016), hanem még a „Vörös Ördögök” kötelékében is, még 2009-ben.

Balogh József