Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivális dicsérte meg Guardiola-t

Nem spórolt a Manchester City a nyár folyamán, és vérfrissítést hajtott végre a klub háza táján. A Vörös Ördögök játékosa tetszését fejezte ki Guardiola felé, mivel szerinte remek embereket csábított a klubhoz.

4BD4B7433BF14B5FB240D3D1A9CF6990

Körülbelül 200 millió fontot költött el Pep Guardiola ezen a nyáron. Sok új ember érkezett a klubhoz, köztük a Benfica brazil kapusa, Ederson is a Cityhez került. Mind a védő, illetve a támadó szekció meg lett erősítve, annak reményében, hogy a 2017/2018-as Premier League idény végén a Manchester City végez a tabella élén.

A Manchester United 27 éves hátvédje, Smalling, aki 2010 óta erősíti a Vörös Ördögöket nyilatkozott a Metronak, és beszélt a katalán mester új igazolásairól. Nagyon jó érzéssel tölti el, hogy a ligában a legjobb játékosokkal mérheti majd össze a tudását. A rivális City megszerezte, Bernardo Silvát is, akinek a játékát Smalling nyomon követte a Bajnokok Ligájában.

Mindkét manchesteri klub arra fog törekedni, hogy a szezon végén ők végezzenek a tabella élén. Smalling parázs csatára számít majd. Véleménye szerint a City hozni fogja a tavalyi formáját, és mellettük még a Chelsea-t sem lehet majd figyelmen kívül hagyni.

Egyik klubnak sem lesz könnyű dolga a bajnokság folyamán, mivel az élmezőny nagyon erős, így az a klub végezhet a tabella élén, aki kimagasló teljesítményt tud majd nyújtani az egész versenykiírás alatt.

kép: telegraph

Nagy Gábora