Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tárgyalóasztalhoz ültetnék a feleket

Elérkezett az a pont, amikor a szurkolók igyekeznek békíteni a feleket Újpesten. A legfrissebb hírek szerint a Viola Fidelity tárgyalóasztalhoz ültetné a futballklub vezetőit, az anyaegyesület elnökét és a kerület polgármesterét.

14585445_1353421031348818_2071056397_n

Diplomáciai úton szeretnék rendezni a vitás kérdéseket a Viola Fidelity képviselői. – fotó: ultrashungary.com

Nyílt levélben fordult az Újpest FC, az UTE valamint a kerület vezetéséhez a Viola Fidelity, hogy a labdarúgóklub körül kialakult helyzetet tisztázzák. Elsősorban természetesen a címercsere szolgáltatja a drukkerek megmozdulását.

„Tisztelt Vezetőség!

Én, mint az Újpest Szurkolótáborának egyik képviselője, ezúton szeretném meghívni az Újpest FC elnőkét, Roderick Duchatelet-et, valamint a klub ügyvezető igazgatóját, Dr. Gyarmati Esztert egy kötetlen beszélgetésre, melynek főbb témája az újpesti felnőtt labdarúgócsapat címerének megváltoztatása, és a címerváltoztatást övező kérdések megvitatása.

Időpont, Helyszín: 2017.09.04 18:00 Szusza Ferenc Stadion, 1. emeleti tárgyalóterem.

Az esemény meghívottjai:

Roderick Duchatelet – Újpest FC Elnök

Dr. Gyarmati Eszter – Újpest FC ügyvezető igazgató

Wintermantel Zsolt – Újpest Polgármester

Őze István – Újpesti TE Klubigazgató

Dr. Tahon Róbert – Újpest Jegyzője

Újpesti Szurkolótábor képviselői.

Nagy örömmel vennénk az eseményen való megjelenésüket, mellyel az Újpesti labdarúgás érdekeit támogatják és hajlandóak nyíltan beszélni a jelenlegi helyzetről és közösen keresünk megoldásokat a problémákra, és mindezt tesszük, »Egység, Épség, Egyetértés«- Újpesti sportklub mottójának jegyében.

Valamennyi Újpest szurkoló nevében, várjuk pozitív válaszukat és az eseményen való részvételt.

Üdvözlettel,

Újpesti Szurkolótábor képviselője” – áll az érintetteknek eljuttatott levélben.

A helyzet ugyanis közel sem szolgálja az újpesti labdarúgás jövőjét, mint ahogy az sem, ahogyan a szurkolók próbálják nyomás alá helyezni Roderick Duchatelet-et a címercsere óta. Emiatt már három zárt kapus büntetést is kapott az együttes, ami leginkább a játékosoknak rossz, mert nem érezhetik a drukkerek támogatását, míg a belga üzletember zsebéből pénzt húznak ki, ami a későbbi erősítési tervekre lehet negatív hatással. Sőt, akár azt is elérhetik, hogy a tulajdonos megelégeli a szimpatizánsok amolyan „partizánakcióit”, és kiszáll a futballcsapat mögül. Ez pedig beláthatatlan következményekkel járna a nagy múltú együttes jövőjét illetően.

Gavalovits Sándor