Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Matic máris odabökött egyet a Chelsea-nek!

A Chelsea együttesétől a nyáron Manchester United-hez igazoló Nemanja Matic szavaiból kiderült, a szerb középpályás bizony máris otthon érzi magát új csapatánál!

94FEE84F4F02488CBA5255558CF60046.ashx(Kép: manutd.com)

A Manchester Untied Premier League rajtján remek játékkal bemutatkozó, utólag a mérkőzés emberének is megválasztott Nemanja Matic nem szerénykedett a szavakkal, amikor klubváltása kapcsán kérdezte a Sky Sports.

“Egyértelműen, hiszen a Manchester United más szintet képvisel! A Chelsea egy nagy csapat, a Benfica a legnagyobb portugál klub, de amikor az MU-ról van szó, az egy teljesen más szint.” – Hangzott Matic válasza azon kérdésre, hogy mit gondol, karrierje során most futballozik-e a legnagyobb klubnál. “Mióta itt vagyok, az első naptól kezdve mindenki, mindenben a segítségemre van. A szurkolóink fantasztikusak, és nehéz pontosan megfogalmazni azt, hogy mit is jelentenek a Manchester United számára! Minden egyes edzés után az edzőközpont előtt várnak, akár egy fotó, akár egy aláírás erejéig. Nem kérdés, hogy, a Manchester Untied egyike a világ legnagyobb klubjainak! Talán kettő vagy három csapattal lehetne összehasonlítani.” – Folytatta a szerb középpályás, aki azért elárulta azt is, hogy a “vörös ördögök” varázsa mellett bizony szükség volt José Mourinho személyére is a klubváltás kapcsán, ami innentől kezdve számára egy gyors és egyszerű döntés volt.