Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale idén remekelhet

A sérülés miatt az elmúlt idény nem úgy alakult Gareth Bale számára, ahogyan azt a walesi előzetesen eltervezte. A Real Madrid edzője, Zinedine Zidane azonban biztos benne, hogy a kihagyás után Bale újult erővel vághat neki a 2017/18-as kiírásnak, és elképesztően jó idényt zárhat.

bale

Hamar feledésbe fog merülni a 2016/17-es versenykiírás Gareth Bale számára, mivel a walesinek több mint négy hónapot kellett kihagynia sérülés miatt, így esélye sem volt arra, hogy maradandót alkosson a Királyi Gárdánál.

A felkészülés az új bajnoki évadra már jobban sikerült a walesinek, és szerepet vállalt a Real Madrid Európai Szuperkupa győzelmében a Manchester United ellen. A walesi kezdőként léphetett a pályára, és 74 percet kapott a mérkőzésen, majd Asensio váltotta őt. Bale gólpasszából született meg a Királyi Gárda második találta, amit végül Isco értékesített.

A szezonnyitóra ma este 10 órakor kerül sor a Deportivo La Coruna ellen. Zidane a mérkőzés előtt sajtótájékoztatón elmondta, hogy Bale felkészülése remekül sikerült, és ez a legfontosabb dolog jelenleg. A múlt szezonban kevés lehetősége volt bizonyítani, mivel több, mint négy hónapot kellett kihagynia sérülés miatt. Ez már a múlté, és Zidane reméli, hogy ez a szezon mind Bale, mind a Real Madrid számára meghatározó lesz.

kép: stretford

Nagy Gábor