Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: így dobta el Ribery a Bayern mezt – VIDEÓ

Tegnap este a Bajnokok Ligája B csoportjában a Bayern München 3-0-ra győzte le a belga Anderlechtet. Frank Riberyt a 78. percben cserélték le, ám nem volt ettől túl boldog, aminek “hangot is adott”.

1568480834-12-09-2017-fussball-1-liga-fc-bayern-muenchen-anderlecht-aGkrSvTqOa7

Forrás: bild.de

Ribery a lecserélése után levette a mezét, majd dühösen a padokra dobta. Ezt nem nézte jó szemmel a Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic, aki rögtön odament az eléggé frusztrált franciához, és próbálta lenyugtatni. Salihamidzic a mérkőzés után nyilatkozott is az esetről:

“Ilyesmi nem fordulhat elő nálunk, ugyanis mi a Bayern München vagyunk. Még biztosan fogunk erről beszélgetni.”

A klub vezetőedzője, Carlo Ancelotti is kommentálta az esetet, de ő nem különített a jelenetnek túl sok jelentőséget.

“Tudom, hogy dühös volt, de a reakcióját nem szeretném különösebben kommentálni. Még tíz perc volt hátra a mérkőzésből, ő pedig korábban begyűjtött egy a sárga lapot, aztán vasárnap meg nem edzett, ezért adni akartam neki egy kis pihenőt. Nem a pályán nyújtott teljesítménye miatt cseréltem le.”

Habár az Anderlecht ellni mérkőzést megnyerték, a hétvégén kikaptak Szalai Ádám csapatától, a Hoffenheimtől 2-0-ra. A meccs után Arjen Robben is nyilatkozott, ám mondandója azt sejteti, hogy hiába győztek a BL-ben, problémák vannak a csapatban.

“Sokkal jobban ki kellene szolgálnunk a hazai közönséget, meg kellene mutatni nekik, hogy mit tudunk valójában. Van miért szemrehányást tennünk magunknak. Minden tiszteletem az Anderlechté, de a korai kiállítás miatt nagyon meg kellett volna verni őket. Nem így történt, amiből az is következhet, hogy egy  erősebb ellenfélnél bajban leszünk. Szeretem jól érezni magam a pályán, de ez most nem így volt.”

Ribery mezdobálása: